StatCounter

lauantai 31. joulukuuta 2016

Uusi vuosi, uudet projektit

Kuva: Uusi vuosi 2017 - Uudet projektit


Vuosi 2016 on päättymässä ja on aika suunnata katse tulevaisuuteen. Uuden vuoden alku on hyvä aika pysähtyä miettimään, mihin haluaa rajallista aikaansa käyttää.

Itse olen suunnitellut ainakin käyväni läpi kaikki tavarani ja paperini niin, että kun seuraavan kerran joudun muuttamaan, turhan tavaran määrä on kutistunut minimiin ja lisäksi tavarat - ja varsinkin paperit - on järjestetty niin, että löydän helposti sen,,mitä tarvitsen. Aion jatkaa myös kauan sitten aloittamaani valokuvakirjaprojektia ja siinä sivussa olisi tarkoitus myös käydä läpi vanhat nettisivustoni ja tuoda ne tähän päivään. Paljon muutakin on mielessä, mutta aika näyttää, mitä vuoden 2017 aikana ehtii tapahtua.

Mitä sinä olet suunnitellut tekeväsi? Kannattaa nostaa esiin muutama keskeisin asia, kirjoittaa ne paperille ja seurata vuoden mittaan, miten ne ovat edistyneet.

Joulublogi jää nyt tauolle, mutta palaa toimintaan vuoden 2017 syksyllä. Jos haluat seurata,miten joulublogin kirjoittajan muut projektit edistyvät vuoden aikana, löydät niistä aikanaan tietoa Perhekerhon sivuilta osoitteessa www.perhekerho.net.

Ensimmäisenä vuorossa on ajan käytön suunnittelua ja ideoiden järjestelyä itse tehdyn bullet journal -kalenterin avulla:


Oman projektini kehittymistä voi seurata uudessa blogissani (englanniksi):


Hyvää Uutta Vuotta 2017!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida nimellä tai nimettömänä. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.