StatCounter

lauantai 10. joulukuuta 2016

10. Itse tehdyt joulukortit helposti ja nopeasti

Kuva: Itse tehdyt joulukortit helposti ja nopeasti

Näillä ohjeilla itse tehdyt joulukortit valmistuvat helposti ja nopeasti. Jokaisesta kortista voi tehdä hiukan erilaisen, vaikka kortit tekisikin sarjatuotantona samalla kaavalla. Hanki korttien askarteluun erilaisia korttipohjia, askartelupaperianauhoja ja koristeita ja yhdistä niitä eri tavalla, niin askartelu pysyy mielenkiintoisena. Itse en yleensä koskaan tee kahta täysin samanlaista korttia.

Kortin tekemistä nopeuttaa, jos käytät ainakin osittain valmiita kuvia ja koristeita. Niitä saa kaikista askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä - jopa supermarketeista. Jouluisia kuvia voi leikellä myös lahjapaperista, kuten näissä korteissa. Liimaamalla ne tukevammalle alustalle tavallisella paperiliimapuikolla niistä saa ihan käyttökelpoisia askartelukuvia.

Hyvin ohuet paperit, paksut kartongit, nauhat ja isot kuvat on helppo liimata kaksipuolisella teipillä. Jos pienet irtokuvat kiinnittää kaksipuolisilla teippityynyillä, ne erottuvat taustastaan paremmin ja tuovat korttiin mielenkiintoisen kolmiuloitteisuuden vaikutelman. Joulupukkikortin sydänrivistö on tehty itse kuvioleikkurilla, reunustettu kultatussilla ja kiinnitetty kohoteippityynyillä.

Kuva: Kaksipuolinen teippi ja kohotarrat helpottavat joulukorttien tekemistä


Liimaamalla päällekkäin "kehyksiksi" erivärisiä papereita saa helposti näyttävän joulukortin ilman kovin erikoisia tarvikkeita. Pätkä nauhaa, muutama tarra tai kuvioleikkurilla itse tehdyt kuviot viimeistelevät kokonaisuuden. Kimalleliimalla saa korttiin jouluista hohtoa, mutta joskus paras kortti syntyy ilman kimalteita ja muita hörhelöitä. Valkoinen väri tuo aina korttiin raikkautta. Alla kolme erilaista joulukorttimallia samasta kuva-aiheesta. Mukavia askarteluhetkiä!

Malleja - Kolme erilaista joulukorttimallia samasta kuva-aiheesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida nimellä tai nimettömänä. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.